Компанія Ferrari випустила найдорожчу в світі книгу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ferrari випустила найдорожчу в світі книгу

137
Італійський виробник суперкарів - компанія Ferrari випустила прикрашену діамантами книгу Official Ferrari Opus Enzo Diamante вартістю 275 тисяч доларів.
Ціна книги виявилася навіть вищою за вартість суперкарів - Ferrari California і 458 Italia, які коштують в США $192 тис. і $225,3 тис. відповідно, повідомляє Newsru.
Своє видання Ferrari оцінила як найдорожче в світі. Червона шкіряна обкладинка книги прикрашена символом компанії - жеребцем, що скаче, - створеним з півтори тисячі діамантів. Вага книги, що складається з 852 сторінок, становить 37 кг. Вона містить більше 2 тисяч фотографій та розповіді про всі дорожні та гоночні автомобілі Ferrari, а також професійних пілотів, які виступали за "червону" команду.
Тираж книги обмежений - всього по одному екземпляру книги буде продано в кожній з країн світу. Перша покупка вже була зроблена в Австралії, під час етапу чемпіонату «Формули-1» в Мельбурні.
Крім основного видання Diamante, були випущені і більш бюджетні серії книги: Classic Model, вартістю в $4,1 тис. з автографами нинішніх пілотів Ferrari, Фернандо Алонсо та Феліпе Маси, а також Cavallino Rampante ($7 тис.) і Enzo ( $35 тис.), при цьому тираж двох останніх варіантів збігся з чисельністю випущених автомобілів Ferrari однойменної марки.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас