Мін'юст: Наступний етап адмінреформи буде ще не скоро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мін'юст: Наступний етап адмінреформи буде ще не скоро

Казна та Політика
268
На сьогоднішній день в рамках реформування виконавчої влади завершено визначення функцій всіх центральних органів виконавчої влади. Наступні ж етапи реформування будуть ще не скоро. Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович.
"Взагалі, я б говорив про реформування виконавчої влади, оскільки адміністративна реформа більш об'ємне поняття, і наступні етапи будуть ще не скоро. Ми можемо сказати, що на даному етапі завершено визначення функцій всіх центральних органів виконавчої влади - це надзвичайно великий обсяг роботи", - заявив міністр.
Він зазначив, що наступним етапом реформування стане робота з територіальними органами центральних органів виконавчої влади, а також з місцевими Державними адміністраціями.
"Наступним кроком буде робота з територіальними органами центральних органів виконавчої влади, а також з місцевими Державними адміністраціями щодо виконання ними функцій, які можна передати приватному сектору, або частину функцій, які від центральних органів повинні перейти до адміністрацій з тим, щоб ми оптимізували систему державного управління таким чином, щоб вона працювала максимально орієнтовано на потреби громадян і була менш витратною", - зазначив Лавринович.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас