Ціни на нафту падають на новинах про можливе завершення конфлікту в Лівії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту падають на новинах про можливе завершення конфлікту в Лівії

Енергетика
950
Ціни на нафту в понеділок падають на тлі можливого завершення військових дій у Лівії, що послабило побоювання інвесторів із приводу перебоїв з поставками "чорного золота", свідчать дані торгів.
Вартість травневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах у Нью-Йорку станом на 7:29 мск зменшилася на 0,14 долара, або на 0,12%, - до 112, 65 за барель. Травневі ф'ючерси на північноморську нафтову суміш марки Brent знизилися на 0,8 долара, або на 0,63%, - до 125,85 за барель.
Лівійський лідер Муаммар Каддафі схвалив план Африканського союзу з припинення збройного конфлікту в Лівії, повідомив президент ПАР Джейкоб Зума.
Африканський союз у березні повідомив про формування відповідно до рішення Ради миру і безпеки Афросоюзу спеціального комітету високого рівня з Лівії, до якого увійдуть представники ПАР, Уганди, Мавританії, Малі та Демократичної республіки Конго.
"Ця новина про Каддафі чинить тиск на ринок. Також ціни на нафту продовжили ралі минулого тижня, тому інвестори взяли паузу зараз", - заявила аналітик сингапурського Australia and New Zealand Banking Group Ltd. Серена Лім.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас