В Італії з аукціону продадуть незвичний портрет Берлусконі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Італії з аукціону продадуть незвичний портрет Берлусконі

212
Портрет, на якому зображені прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі та одна з його передбачуваних коханок, юна марокканська танцівниця Каріма ель-Маруге на прізвисько Рубі, виставлений на аукціон, повідомляє агентство Reuters.
Автором картини, виконаної з фрагментів різнокольорових пластикових пакетів і клейкої стрічки, став художник Доді Ріфенберг. За його словами, йому хотілося б, щоб люди перш за все побачили на картині красиву пару - літнього політика і його молоду подругу.
Портрет, названий "Сильвіо і Рубі", був представлений публіці в середу, 6 квітня, в Мілані. Як очікується, картина буде продана 6 травня. До цього дня охочі придбати портрет можуть робити свої ставки.
6 квітня в Італії розпочався судовий процес у справі про зв'язок Сільвіо Берлусконі з неповнолітньою танцівницею Рубі. За версією слідства, політик неодноразово влаштовував на своїй віллі вечірки за участю повій, однією з яких і була тоді ще не неповнолітня Каріма ель-Маруге.
На засідання суду ні Берлусконі, ні Рубай не з'явилися. У зв'язку з відсутністю головного підозрюваного продовження слухань було перенесено на 31 травня.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас