ГПУ підтвердила затримання голови фракції Блоку .Черновецького в Київраді Д.Комарницького — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ підтвердила затримання голови фракції Блоку .Черновецького в Київраді Д.Комарницького

Кримінал
455
Генеральна прокуратура України (ГПУ) підтвердила затримання глави фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Дениса Комарницького.
Раніше, джерело в Блоці Черновецького повідомило РБК-Україна, що співробітники ГПУ затримали главу фракції Блоку Черновецького в Київраді Комарницького.
Як повідомлялось, джерело вважає, що дане затримання є наслідком протистояння між Комарницьким і головою КМДА Олександром Поповим, яке проявилося на останній сесії Київради. "На даний момент, ніхто нічого не знає про реальні звинувачення, які висунуті Комарницькому", - відзначив співрозмовник інформагентства.
Нагадаємо, у ряді ЗМІ 31 березня ц.р. повідомлялося, що Денис Комарницький заявив на засіданні Київради, коментуючи заяву керівника КМДА Попова про необхідність провести серйозну роботу з повернення втрачених активів міста, що "це неправильно - все повернути". Він також заявив, що до приходу до влади Попова "все було добре".
У свою чергу Попов заявив, що говорячи про повернення активів мав на увазі не тільки Д.Комарницького, але і тих людей, "яких він представляє". Голова КМДА також зазначив, що "робота через правоохоронні органи і суди - це дуже кропіткий процес", який не хотілося б затягувати.
Як повідомлялося раніше, 31 березня, на сесії Київради Попов повідомив, що з власності територіальної громади Києва вилучено більш ніж 68,5 тис. кв. м нежилої нерухомості, в якій розташовувалися міські та загальнодержавні установи.
Комарницький народився в Києві 20 січня 1978 р. У 2000 р. закінчив Київський національний університет ім.Т.Шевченка, історик. У 2000-2002 рр. працював консультантом-організатором Київської міської організації Народно-демократичної партії Валерія Пустовойтенка. З 2002 р. по 2006 р. - виконавчий директор ТОВ "Юридична фірма" Правозахисник ".
З червня 2008 р. - депутат Київради VI скликання. Лідер фракції Блоку Леоніда Черновецького. Член постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас