Посольство США частково скасувало візові співбесіди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посольство США частково скасувало візові співбесіди

675
Громадяни України, які вже мали візу США і звертаються за новою, з 20 квітня не повинні будуть приходити на візову співбесіду.
Про це повідомляє посольство США в Україні.
"Будь-який аплікант, який раніше надавав скановані відбитки пальців в посольство або консульство США, не повинен буде приходити на візову співбесіду, якщо він/вона: проживає в Україні та не походить з країн, які фінансують тероризм; відновлює візи типу B1/B2, C1/D, F, I або M, термін дії яких закінчився не більше, ніж 12 місяців тому; відповідають вимогам для отримання візи згідно з візовим законодавством США; ніколи не мали відмови у візі США або, якщо й мали, то після цього отримували візи в США", - наголошується в повідомленні.
Відзначається, що заявник може оформити доставку своєї візової анкети, паспорту і додаткових документів щодо візової справи в посольство для того, щоб скористатися процедурою "повторного використання" сканованих відбитків пальців.
Для переважної більшості аплікантів процедура повторного використання сканованих відбитків пальців значно спростить відновлення візи, наголошується в повідомленні.
Разом з тим посольство США підкреслює, що "ми залишаємо за собою право вимагати особистої присутності апліканта на візовий співбесіді після розгляду його/її заяви на отримання візи".
Нагадаємо, раніше Верховна Рада закликала Європейський Союз скасувати плату за оформлення національних і шенгенських віз для громадян України.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас