Банкір: Найбільш популярні - споживчі кредити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкір: Найбільш популярні - споживчі кредити

Кредит&Депозит
521
Банківське кредитування стає більш затребуваним завдяки створенню банками нових програм і більш комфортних умов видачі позик. Про це в коментарі FINANCE.UA розповіла заступник Голови Правління АКБ "Індустріалбанк" Маргарита Ладиженська.
Нагадаємо, за даними Нацбанку України про підсумки роботи банків за два місяці 2011 року, в країні зростає інтерес громадян до банківського кредитування. Так, обсяги кредитування фізичних осіб у лютому зросли більш ніж на 12% у порівнянні з січнем цього року.
Щодо структури позик, то найбільш затребувані у населення - споживчі кредити.
На думку експертів, зростання споживчого кредитування виникло завдяки створенню банками нових програм і більш комфортних умов видачі позик.
"За результатами 2010 року пасиви банків значно збільшилися за рахунок повернення довіри вкладників. Достатні обсяги ресурсів та зниження їх вартості дає банкам можливість робити програми кредитування більш привабливими: знижувати відсоткові ставки і збільшувати термін надання кредиту", - коментує Ладиженська.
Однак, за її словами, реалізуючи кредитні програми з оптимальними умовами, банки все ще висуває досить високі вимоги до позичальників.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас