Колесников: Уряд буде розвивати масовий туризм в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Уряд буде розвивати масовий туризм в Україні

276
Уряд України готовий розвивати туристичний бізнес в Україні і після завершення Євро-2012. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесников під час спілкування з провідними представниками туристичного, курортного і готельного бізнесу нашої держави, повідомили в прес-службі МІУ.
"Безумовно, нашим пріоритетом був і є розвиток внутрішнього туризму. Крім ідеї для цього потрібно створювати відповідні умови", - сказав віце-прем'єр-міністр України. За словами Бориса Колесникова, після Євро-2012 влада розглядатиме як пріоритетний напрямок будівництво двох-, трьох- і чотиризіркових готелів, оскільки саме наявність таких готелів "розвиває масовий туризм".
При цьому Уряд готовий компенсувати частину відсоткової ставки за кредитом українським забудовникам готелів.
"Уряд готовий при будівництві нового готелю компенсувати частину відсоткової ставки кредиту, довівши її до 4,5-5% для українських забудовників і власників готелю, - сказав Колесников. - Ми це робимо для того, щоб наші українські компанії мали нехай і не конкурентну перевагу, але були на рівних з західними колегами, які займаються будівництвом готелів".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас