Forbes: Найбагатшим вигаданим персонажем став Скрудж Макдак — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes: Найбагатшим вигаданим персонажем став Скрудж Макдак

72
Скрудж Макдак повернув собі титул найбагатшого вигаданого персонажа за версією журналу Forbes. Минулого року він займав у списку другу позицію.
За даними видання, завдяки 30-процентному зростанню цін на золото (Макдак зберігає свої гроші в золотих доларах в гігантському броньованому сховищі) стан Скруджа збільшилася з 33,5 мільярда до 44,1 мільярда доларів, передає Лента.ру.
Друге місце в рейтингу зайняв торішній лідер - вампір Карлайл Каллен, глава сім'ї Калленів із серії книг "Сутінки" Стефані Майєр. Своїми статками він зобов'язаний, зокрема, здібності дочки Еліс до передбачення. Саме донька порадила Каллену вкласти гроші в Wal-Mart і Google, коли ці компанії тільки з'явилися на ринку. Його статки оцінюються в 36,2 мільярда доларів.
Третій рядок у рейтингу займає Артеміс Фаул другий - юний геній, який у віці 10 років отримав у спадок владу над одним з найбільших у світі злочинних синдикатів. Фаул - герой серії книг ірландського письменника Йона Колфера. Forbes оцінив статки юного генія в 13,5 мільярда доларів.
Відомий персонаж коміксів і найбагатший хлопчик на Землі Річі Річ опустився за рік на одну позицію. Статки молодого чоловіка, який заробляє на виробництві роботизованих домогосподарок і атомних тостерів, оцінюється в 9,7 мільярда. Нафтодобувач і герой "Селюк з Беверлі-Хіллз" Джед Клампетт розмістився на п'ятому місці з результатом в 9,5 мільярда доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас