Кінах: Від інвестиційної реформи залежатиме зростання економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: Від інвестиційної реформи залежатиме зростання економіки

Казна та Політика
107
Від представленої концепції "Інвестиційна реформа" буде залежати економічний розвиток України. Таку думку висловив народний депутат від фракції Партії регіонів, президент УСПП Анатолій Кінах, пише УНН.
"Питання інвестиційної реформи принципове, і від нього будуть залежати результати модернізації економіки держави в цілому. 90-92% всіх світових інвестицій - приватні. Економіка України потребує дуже великих обсягів інвестицій. Але треба розуміти, що в основі інвестиційної реформи, інвестиційного клімату лежить, в першу чергу, високий рівень корпоративної безпеки, рівноправна конкуренція, це надійні прогнозовані умови ведення бізнесу і, звичайно, протидія корупції та сучасна правова система верховенства права і рівності всіх перед законом", - зазначив Кінах.
За його словами, Україна має величезний інвестиційний потенціал у всіх сферах, високі наукові, технічні, промислові, кадрові, природні та географічні потенціали.
"Надзвичайно важливо, щоб сьогоднішня дуже серйозна розмова на високому державному рівні була перетворена на реальні кроки зі створення сприятливого інвестиційного клімату. Альтернативи цьому немає, тому питання принципове. І я впевнений, що його потрібно поєднувати з жорсткими персональними вимогами, і далі на основі системної високопрофесійної роботи, враховуючи міжнародний досвід, формувати всі умови для залучення інвестицій - як іноземних, так і національних", - переконаний політик.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас