Прем'єр доручив членам уряду розглянути можливість непідвищення тарифів на вантажні перевезення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр доручив членам уряду розглянути можливість непідвищення тарифів на вантажні перевезення

Казна та Політика
124
Прем'єр-міністр України дав доручення членам уряду розглянути можливість непідвищення тарифів на вантажні перевезення. Про це на сьогоднішньому брифінгу після засідання уряду заявив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов, передає кореспондент РБК-Україна.
"Відповідне доручення прем'єр-міністр сьогодні дав членам уряду, щоб вони розглянули можливість непідвищення сьогодні тарифів на вантажні перевезення у зв'язку з тим, що сьогодні уряд затвердив проект закону... про зниження акцизу", - зазначив В.Копилов.
"Ви знаєте, що сьогодні барель нафти коштує вже 122 долари і випереджаючи вплив на подальше зростання цін таке рішення було прийнято", - зазначив чиновник, додавши: "Я думаю, що тарифи вдасться утримати на тому рівні, який сьогодні є".
Нагадаємо, Кабмін сьогодні затвердив законопроект, який передбачає зниження ставки акцизу на бензин на 50 євро/тонну - до 132 євро/т, на ДП - на 30 євро/т. Очікується, що в найближчі дні законопроект буде розглянутий Верховною Радою (ВР) України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас