Крим просить Азарова забрати землі у міністерств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крим просить Азарова забрати землі у міністерств

Нерухомість
275
Рада міністрів Криму звернулася до прем'єр-міністра України Миколи Азарова з листом, в якому просить сприяти у вилученні або добровільній відмові центральних органів влади - міністерств і відомств - від 1595,25 га землі в автономії, що не використовується за цільовим призначенням понад 10 років або використовуються неефективно.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі Республіканського комітету із земельних ресурсів.
"Так, у користуванні Міністерства оборони України перебувають 105,8 га, у Міністерства аграрної політики і продовольства - 771,99 га, у Національної академії аграрних наук - 373,76 га, у Державного агентства лісових ресурсів - 162,2 га , у Міністерства екології та природних ресурсів - 181,5 га. Згода даних землекористувачів на припинення права постійного користування ділянками відсутня", - сказано в прес-релізі.
Між тим, підкреслює Рескомзем, Президент України Віктор Янукович ще минулого року під час робочої поїздки до Криму дав доручення передати органам місцевого самоврядування Криму землі, що перебувають у постійному користуванні центральних органів влади і не використовуються за цільовим призначенням, для забезпечення громадян (в тому числі депортованих) ділянками для будівництва індивідуального житла.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас