Впровадження інвестиційної реформи дозволить до 2014 р. збільшити інвестиції до 80 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Впровадження інвестиційної реформи дозволить до 2014 р. збільшити інвестиції до 80 млрд дол.

Валюта
558
Впровадження інвестиційної реформи дозволить протягом трьох наступних років збільшити обсяг інвестицій до 80 млрд дол. Про це під час публічної презентації інвестиційної реформи заявив голова державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, передає кореспондент РБК-Україна.
Він підкреслив, що інвестиційна реформа є ключовою економічною реформою, спрямованою на радикальне збільшення обсягу інвестицій у національній економіці.
"За розрахунками авторів інвестиційної реформи, результатами її реалізації буде збільшення обсягу інвестицій до 80 млрд дол. протягом трьох наступних років; поліпшення суверенних рейтингів України, зокрема показників у рейтингах "Doing Business Світового банку" - до 100 позиції з нинішнього 145 місця і "Global Competitiveness Report світового економічного форуму" - до 50 з нинішнього 82 місця. Крім того, це дозволить зменшити щорічний відтік прямих іноземних інвестицій з 15% до 10% на рік", - зазначив Каськів.
Він також додав, що інвестиційна реформа складається з 5 компонентів: "інвестпропозиції", "інвестінфраструктура", "інвестпартерство", "інвестмаркетинг", "інвестклімат".
В.Каськів також зазначив, що запропонована концепція реформи носить інструментальний характер і не передбачає рішень у сфері реалізації інших інституційних реформ, у тому числі податкової, судової, пенсійної, земельної, регуляторної.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас