Податковий майдан і АвтоМайдан хочуть об'єднати зусилля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податковий майдан і АвтоМайдан хочуть об'єднати зусилля

1237
Організатори "Податкового майдану" і "АвтоМайдану" мають намір провести акції протесту в рамках акції "Вперед!" з метою реалізації в Україні народних реформ.
Про це сьогодні під час прес-конференції заявила голова парламентського комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, співголова Ради підприємців України Наталія Королевська.
Вона нагадала, що активісти "АвтоМайдану" планували вчора, 5 квітня, провести нараду з представниками Кабінету міністрів, щоб розробити спільний план з доопрацювання податкового законодавства. Однак ця нарада була проігнорована міністрами, незважаючи на доручення прем'єр-міністра Миколи Азарова провести консультації щодо вимог учасників "АвтоМайдану".
"Тому вчора вночі був організований штаб громадянської акції "Вперед!" Мета даної акції - зупинити беззаконня в країні і відновити справедливість, відновити можливість конкурентного розвитку України", - сказала Королевська.
За словами депутата, установчі збори організаторів акції пройдуть 13 квітня в Києві. На них запрошені представники близько 250 громадських організацій з усіх регіонів України.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас