Віце-президент з маркетингу Google піде з компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віце-президент з маркетингу Google піде з компанії

158
Старший віце-президент Google з управління продуктами та маркетингу Джонатан Розенберг (Jonathan Rosenberg) залишить компанію.
San Jose Mercury News уточнює, що 49-річний Розенберг піде з Google улітку. Згодом він буде співпрацювати з компанією в ролі консультанта. Спочатку Розенберг планував опрацювати в Google до 2013 року, але новий глава компанії Ларрі Пейдж (Larry Page) розраховував на більш довгострокове співробітництво, тому було вирішено, що Розенберг покине свій пост вже цього року.
У Google Розенберг прийшов у 2002 році. До цього він працював в Apple і в телекомунікаційній компанії Excite@Home. У Google він керує створенням продуктів - як для користувача, так і орієнтованих на бізнес, і є однією з ключових фігур в топ-менеджменті.
Коментуючи звільнення Розенберга з Google, виконавчий директор Пейдж заявив: "Ми багато разів намагалися найняти Джонатана, тому що він був єдиною людиною, кого ми бачили на цій посаді. Нам пощастило, що ми змогли його вмовити, бо він створив навколо себе відмінну команду, яка розробила відмінні продукти. Цими продуктами користуються більше мільярда людей у всьому світі".
Розенберг і Ерік Шмідт (Eric Schmidt) планують написати книгу про управлінську культуру Google. Шмідт до 4 квітня 2011 року обіймав в Google посаду виконавчого директора. На цій посаді його змінив співзасновника компанії Ларрі Пейджа, а Шмідт став головою ради директорів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас