Минулого року грабіжникам вдалося викрасти з банків США 43 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Минулого року грабіжникам вдалося викрасти з банків США 43 млн доларів

Кримінал
168
Пограбування банків найчастіше відбуваються в США в п'ятницю з 9:00 до 11:00. Причому найбільш активно ведуть себе грабіжники в західних і південних штатах. Як повідомляє ІТАР-ТАРС, такі дані були оприлюднені у вівторок Федеральним бюро розслідувань (ФБР).
Минулого року зловмисники під час 5 546 нальотів викрали з банків, кредитних спілок та інших фінансових інститутів США 43 млн доларів готівкою, причому повернуті власникам були лише 8 млн, стверджують експерти ФБР. При цьому в південних штатах було вчинено 1 790, а в західних - 1 691 пограбування. Представники ФБР відзначають, що в основному грабіжники обирають невеликі відділення банків.
Найбільш активно зловмисники діють в штаті Каліфорнія, в якому в 2010 році відбулося 805 пограбувань банків. Друге місце за цим показником посів штат Техас, де нальоти на фінансові установи відбувалися 464 рази. Далі з великим відривом від лідерів слідують штати Пенсильванія, Огайо, Флорида і Аризона.
Найменше минулого року грабували в Північній Дакоті, де було вчинено всього два нальоти. Три пограбування сталися у Вайомінгу. По чотири рази минулого року були пограбовані банки в Південній Дакоті та Вермонті.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас