Дольче і Габбана виправдали в суді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дольче і Габбана виправдали в суді

Кримінал
362
Міланський суддя Сімоне Луерті закрив кримінальну справу щодо засновників всесвітньо відомого бренду Dolce & Gabbana, яких влада Італії підозрювала в ухилянні від сплати податків майже на 1 млрд євро.
"Я дуже задоволений цим рішенням ", - заявив журналістам адвокат модельєрів Джузеппе Бана. "Суддя не дав цій справі зайти надто далеко, хоча це розслідування взагалі не повинно було розпочатися", - цитує захисника Daily Mail, передає Euromag.ru.
Розслідування кримінальної справи відносно D&G почалося ще в 2007 році, а самі матеріали справи належать до періоду 2004-2005 років. Слідство вважає, що саме тоді модельєри недоплатили до бюджету Італії податків майже на 1 млрд євро - по 420 млн євро на кожного зі стилістів.
За версією звинувачення, Доменіко Дольче і Стефано Габбана створили в Люксембурзі керовану з Італії фірму, яка стала власницею всесвітньо відомого бренду. Таким чином, доходи будинку Dolce & Gabbana оподатковувалися за кордоном, а в Італії модельєри виплачували лише непрямі податки. Якби модельєрів визнали винними, то за італійськими законами їм би загрожувало по сім років в'язниці.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас