НБУ відзвітував про стан передачі реєстру вкладників "Родовід Банку" в "Ощадбанк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ відзвітував про стан передачі реєстру вкладників "Родовід Банку" в "Ощадбанк"

Казна та Політика
1072
1 квітня 2011 заступник Голови Національного банку України Ігор Соркін та ініціативна група вкладників ПАТ Родовід Банк підписали Меморандум про спільну діяльність. Про це йдеться в повідомленні прес-служби НБУ .
"Враховуючи велике соціальне значення цього питання і постійну увагу суспільства до процесу виплат, Нацбанк пішов на безпрецедентний крок і підписав Меморандум з представниками вкладників, в якому закріплені принципи взаємодії регулятора з громадськістю", - зазначив Соркін.
Він підкреслив, що буде проводитися оперативне інформування вкладників про можливі недоліки та технічні відхилення в організації процесу виплат грошей. Так, наприклад, вже в перший день роботи гарячої лінії було констатовано, що на неї неможливо подзвонити з мобільних телефонів, а тільки зі стаціонарних.
"Цю технічну проблему найближчим часом буде вирішено Ощадбанком спільно з компаніями- операторами мобільного зв'язку", - пообіцяв заступник голови НБУ.
Він додав, що Національний банк буде й надалі постійно контролювати всі процеси навколо виплат вкладів ПАТ "Родовід Банк", до остаточного погашення заборгованості всім вкладникам.
Як повідомлялося, "Ощадбанк" вже звітував про роботу, виконану в рамках плану заходів з виплат вкладів "Родовід Банку".
Зокрема, було визначено перелік відділень, в яких будуть проводитися виплати; відпрацьована внутрішня технологія проведення виплат; на сайті "Ощадбанку" відкрито спеціальну сторінку, на якій кожен вкладник, ввівши свої особисті дані, може дізнатися, в якому саме відділенні він буде отримувати виплату.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас