Через 10 років Marks and Spencer повернеться у Францію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через 10 років Marks and Spencer повернеться у Францію

214
Marks&Spencer, найбільша британська мережа з продажу одягу та аксесуарів, через 10 років повертається до Франції. Ближче до кінця року бутік M&S відкриється в Парижі на Єлисейських полях.
Тріумфальне повернення вирішено приурочити до Різдва, коли в усіх європейських країнах відзначається пік продажів. Крім бутіка планується відкрити ще й онлайн-магазин, що пропонує продукцію за євро.
Як повідомляє Epoch Times, в 2001 році M&S прийняв кардинальне рішення - закрити всі збиткові магазини в континентальній Європі і сконцентруватися на рідному британському ринку. Тепер колишній глава M&S визнає, що рішення про закриття європейського бізнесу було помилковим. Політику компанії переглянув новий виконавчий директор Марк Болланд.
M&S працював у Парижі з 70-х років минулого століття. Після того, як компанія згорнула свою діяльність, скорбота була настільки великою, що біля колишнього модного магазину з'явилася "книга співчуттів".
"Ми дуже раді, що не тільки повертаємося, але і відкриваємо перед нашими клієнтами можливості електронної комерції, а в роздробі раді будемо запропонувати весь асортимент одягу і товарів для дому, а також унікальні продукти харчування", - заявив Марк Болланд.
За даними M&S, магазини компанії щотижня відвідують понад 21 мільйон клієнтів. M&S має 697 торгових точок у Великобританії і 358 бутіків за межами країни, у тому числі 10 в Україні.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас