Moody's знизило рейтинги 6 білоруських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's знизило рейтинги 6 білоруських банків

Казна та Політика
247
Міжнародне рейтингове агентство Moody's знизило довгострокові рейтинги депозитів в іноземній валюті Беларусбанку, Белагропромбанку, Белінвестбанку, Белпромстройбанку, банку "Москва-Мінськ" і Мінського транзитного банку з рівня "B2" до "B3". Прогноз щодо рейтингів "негативний", ідеться в повідомленні агентства, на яке посилається Прайм-ТАСС.
Одночасно з цим агентство знизило довгострокові рейтинги депозитів у національній валюті Беларусбанку, Белагропромбанку і Белінвестбанку з рівня "B1" до "B2". Довгостроковий рейтинг депозитів у національній валюті банку "Москва-Мінськ" знижений з рівня "Ba3" до "B1". Довгострокові рейтинги депозитів у національній валюті Белпромстройбанку підтверджений на рівні "Ba3", Мінського транзитного банку - на рівні "B2". Прогноз щодо рейтингів Беларусбанку, Белагропромбанку і Белінвестбанку і Мінського транзитного банку "негативний", щодо рейтингу Белпромстройбанку "стабільний".
Така рейтингова дія пов'язана з пониженням суверенного рейтингу Білорусії на один щабель - з "B1" до "B2" з негативним прогнозом, рейтингу в іноземній валюті з рівня "B2" до "B3".
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас