КМДА: У 2012 р. реконструюють транспортну розв'язку на Набережному шосе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: У 2012 р. реконструюють транспортну розв'язку на Набережному шосе

215
У 2011 році буде розроблена проектно-кошторисна документація реконструкції транспортної розв'язки на перетині Дніпровського спуску до Набережного шосе в Печерському районі. Про це повідомила прес-служба КМДА.
Роботи з реконструкції об'єкта почнуться в 2012 році. Згідно з підписаним розпорядженням, генеральну проектну і будівельну організації шляхом конкурсних торгів буде визначати КП "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд м. Києва".
Спільно з ДАІ міста, комунальне підприємство також має розробити схему організації руху транспорту на період виконання робіт з реконструкції.
Нагадаємо, до 2012 року в Печерському районі також реконструюють транспортну розв'язку на перетині бульвару Дружби Народів і Наддніпрянського шосе. Крім того, в рамках підготовки Києва до проведення чемпіонату Європи з футболу, в 2011 році заплановано здійснити капітальний ремонт бульвару Лесі Українські та вулиці Червоноармійської.
Також, до міської програми ЄВРО-2012 внесено ще кілька стратегічно важливих транспортних об'єктів: будівництво транспортних розв'язок біля ст. м. "Дніпро" і в межах вул. Науки і Столичного шосе, продовження Залізничного шосе до вул. Любченка з виходом на вул. Боженка і продовження будівництва Подільського мостового переходу з відповідним заїздом на нього з просп. Ватутіна.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас