"Нафтогаз" вивчає можливість покупки 7 нафтогазових родовищ у Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" вивчає можливість покупки 7 нафтогазових родовищ у Росії

Енергетика
263
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" вивчає можливість придбання товариства з обмеженою відповідальністю "Рената" і ТОВ "Нафтова компанія "Дельта-нафта" (обидві - Республіка Комі, Росія), яким належать ліцензійні дільниці 7 нафтогазових родовищ на території Республіки Комі.
Про це йдеться у тендерній документації НАКу, оприлюдненій 4 квітня на веб-порталі державних закупівель.
З цією метою компанія 30 березня оголосила тендер на оцінку запасів нафти і газу Паньельської площі (Тимано-Печорська нафтогазоносна провінція), дільниці №3 гряди Чернишова та Хорейверської западини, Університетської, Тріпаньєльскої, Північно-Мічаюської, Кабінтивисовської площ і Чіб'юського родовища.
Переможець тендеру повинен буде провести збір, аналіз, систематизацію та аудит геолого-геофізичних і геолого-промислових матеріалів за ліцензійними ділянками, підрахунок запасів і ресурсів нафти і газу ліцензійних ділянок станом на 1 січня 2011 року.
Також повинен бути визначений очікуваний чистий дохід і дисконтований очікуваний чистий дохід по кожній оціненої категорії запасів вищевказаних активів і проведена оцінка прав власності, податків, експлуатаційних та капітальних витрат "Нафтогазу України" в разі придбання ліцензійних ділянок, запропонованих для оцінки.
Як повідомляло агентство, наприкінці 2010 року "Нафтогаз України" обрав аудиторську компанію "КПМГ-Україна" (Київ, входить в міжнародну KPMG) для проведення фінансового та юридичного аналізу доцільності придбання нафтогазових родовищ Толкин, Боранколь і блоку Табил (Мангістауська область, Казахстан).
"Нафтогаз України" є монополістом з транспортування газу транзитними газопроводами, а також найбільшим видобувачем газу і найбільшим видобувачем нафти в Україні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас