LiveJournal інтегрувався з соціальною мережею ВКонтакте — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LiveJournal інтегрувався з соціальною мережею ВКонтакте

676
Популярний сервіс блогів LiveJournal провів інтеграцію із соціальною мережею ВКонтакте, про це повідомляється в прес-релізі соціальної мережі.
З 1 квітня 2011 користувачі ВКонтакте, які не мають облікового запису в ЖЖ, можуть авторизуватися там під своїм логіном з соціальної мережі. Вони отримують можливість не тільки коментувати записи від свого імені, але й додавати користувачів LiveJournal в друзі, а також читати френдстрічку.
Також користувачі ВКонтакте можуть відправляти всередині ЖЖ приватні повідомлення, завантажувати в свій аккаунт юзерпік і робити покупки в магазині LiveJournal. При бажанні обліковий запис ВКонтакте можна конвертувати в повноцінний акаунт ЖЖ.
Керівник відділу розробки ВКонтакте Андрій Рогозов зазначив, що інтеграція соціальної мережі з LiveJournal стала першим випадком співпраці на базі відкритого стандарту OAuth 2.0. У майбутньому "ВКонтакте" планує зробити цю "можливість швидкої інтеграції" доступною й іншим проектам.
Крім ВКонтакте з Живим журналом інтегровані й інші популярні соціальні сервіси Facebook, Twitter і Mail.ru, а також у LiveJournal можлива авторизація через Open-ID.
Нагадаємо, в лютому керівництво соціальної мережі ВКонтакте прийняло рішення обмежити відкриту реєстрацію нових користувачів, відтепер зареєструватися на сайті можна буде лише на запрошення зареєстрованих користувачів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас