Московська державтоінспекція назвала автомобілі, які в столиці викрадають найбільше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Московська державтоінспекція назвала автомобілі, які в столиці викрадають найбільше

Кримінал
862
Столична Державтоінспекція оприлюднила дані щодо викрадення автомобілів у Москві. За статистикою за минулий рік в лідери рейтингу серед викрадених вийшли японські машини, витіснивши з перших рядків популярний раніше російський автопром.
Перші п'ять місць у рейтингу - автомобілі японських марок - Mitsubishi Lancer, Mazda3, Toyota Corolla, Toyota Camry і Honda CR-V.
Продукція російського автопрому, яка завжди була популярною не тільки у покупців, а й у викрадачів, за результатами минулого року посіла решту п'ять місць у Топ-10.
За даними столичної ДАІ, викрадачі поступово переходять на більш "інтелектуальні" способи крадіжки. Так, якщо раніше водія найчастіше викидали з машини або вивозили з собою, висаджуючи за містом, тепер викрадачі вважають за краще користуватися дорогою технікою, без зайвого шуму привласнюючи чужий транспортний засіб.
Найпопулярніші у викрадачів райони столиці. Так, за його даними, найбільш популярні місця промислу викрадачів - це Південно-Західний і Східний округи. Лише за перший місяць поточного року в цих районах було скоєно 83 і 82 такі злочини відповідно.
Найпопулярнішим часом доби у викрадачів традиційно є ніч. За статистикою, минулого року в нічний час було викрадено 6 тисяч машин. Вдень (з 6:00 до 18:00) своїх "залізних коней" позбулися 1,5 тисячі автовласників. У цей час доби, як правило, викрадаються автомобілі, що знаходяться на стоянках великих торговельних центрів.
За матеріалами:
Газета по-києвські
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас