ЗМІ: В Ірландії знайдено мільйони Ходорковського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: В Ірландії знайдено мільйони Ходорковського

Валюта
969
Скандал розгорівся навколо колишнього керівника ЮКОСу Михайла Ходорковського. У пресі з'явилися повідомлення про те, що в Ірландії заморожені 65 млн євро, які нібито належать екс-олігарху.
Як пише британська газета "Санді Таймс", сума була заморожена після спроби перевести гроші на рахунок в офшорі. За даними видання, кошти зберігаються в американській валюті, а допомогу в їх розміщенні надавали інвестиційні будинки, зареєстровані в Міжнародному центрі фінансових послуг в Дубліні.
При цьому, як пише газета, в ірландських кредитних організаціях Ходорковському належить до 200 мільйонів євро, які розміщені на рахунках третіх осіб. Причетність до таких великих сум Ходорковського стала для правоохоронців несподіванкою: спочатку передбачалося, що переведення грошей пов'язане з незаконним обігом наркотиків або тероризмом. Та що дозволило правоохоронцям пов'язати заблоковані рахунки з іменем колишнього олігарха, видання не уточнює.
Один з адвокатів Ходорковського Юрій Шмідт повідомив радіостанції "Ехо Москви", що захисники бізнесмена відмовляються коментувати публікацію в газеті до отримання достовірної інформації.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас