Опозиція: Плівки Мельниченка потрібно легалізувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опозиція: Плівки Мельниченка потрібно легалізувати

Кримінал
272
Народний депутат від НУ-НС Юрій Гримчак вважає, що потрібно відкрити кримінальну справу проти колишнього майора Держохорони Миколи Мельниченка, щоб легалізувати його записи.
"Там же цілий комплекс, і незаконне прослуховування. Це треба легалізувати", - сказав Гримчак.
"Треба відкрити кримінальну справу проти Мельниченка, і суд повинен вирішити, що він це робив для запобігання злочину або для задокументування злочину, і тоді до нього немає ніяких претензій", - цитує політика Українська правда.
За його словами, "тоді, можливо, з точки зору юриспруденції його записи будуть мати юридичну вагу".
Гримчак також вважає, що Генпрокуратура дала гарантії безпеки Мельниченку, щоб він співпрацював зі слідством: "Сьогодні таке враження, що у своїх іграх прокуратура або нинішня влада вирішила використовувати Мельниченка, давши йому всі гарантії, які тільки можна дати. Що проти нього не буде порушено кримінальну справу".
"Таке враження, що він (Мельниченко) там працює в Генеральній прокуратурі позаштатно... Чому? Тому що, коли була акція "Україна без Кучми", ми чекали цих записів, якогось підтвердження і якихось взагалі вістей від Мельниченка, як манни небесної, але чомусь на той момент те, чого від нього чекало суспільство, він тоді не вилив", - додав Гримчак.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас