"Нафтогаз" оголосив тендер на оцінку запасів нафти і газу 7 родовищ у Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" оголосив тендер на оцінку запасів нафти і газу 7 родовищ у Росії

Енергетика
351
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" оголосила тендер на оцінку запасів нафти і газу 7 родовищ на території Республіки Комі (Росія).
Про це сказано в повідомленні НАКу, текст якого мають "Українські Новини".
Тендер оголошено на оцінку запасів Паньєльській площі (Тимано-Печорська нафтогазоносна провінція), ділянки №3 кряжу Чернишова та Хорейверської западини, Університетської, Трипаньєльської, Сєверо-Мічаюської, Кабинтивісовської площ і Чиб'юського родовища.
Ліцензії на розроблення зазначених родовищ належать товариству з обмеженою відповідальністю "Рената" (Усинськ, Республіка Комі) і ТОВ "Нафтова компанія "Дельта-нафта" (Ухта, Республіка Комі).
Крім того, НАК оголосив ще один тендер на проведення фінансового, податкового, юридичного аналізу і оцінки справедливої вартості об'єктів зазначених компаній.
Дата розкриття пропозицій за обома тендерами - 24 квітня.
Строк надання послуги - 2011 рік.
Як повідомляло агентство, наприкінці 2010 року "Нафтогаз України" обрав аудиторську компанію "КПМГ-Україна" (Київ, входить у міжнародну KPMG) для проведення фінансового і юридичного аналізу доцільності придбання нафтогазових родовищ Толкин, Боранколь і блоку Табил (Мангістауська область, Казахстан).
"Нафтогаз України" є монополістом з транспортування газу транзитними газопроводами, монополістом з транспортування нафти нафтопроводами, а також найбільшим видобувачем газу й найбільшим видобувачем нафти в Україні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас