На підтримку молочної галузі Кабмін виділив 3 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На підтримку молочної галузі Кабмін виділив 3 млрд грн

Аграрний ринок
229
Для підтримки вітчизняних виробників молочної продукції Кабінет міністрів України виділив 3 млрд гривень. Про це заявив Міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк, повідомила прес-служба Мінагрополітики та продовольства.
"Цього року держава виділяє на розвиток молочної галузі близько 3 млрд грн. Це достатні кошти для підтримки цього напрямку аграрного сектора. Головне - правильно ними розпорядитися, щоб мотивувати інвесторів до розвитку молочної галузі", - зазначив Присяжнюк.
За його словами, за час незалежності не було жодного року, щоб тваринництво не втрачало десятки тисяч голів молочного стада (у середньому - 100 тисяч на рік). Тому зараз розроблено національний проект "Сучасне тваринництво" для відродження цієї надважливої для всього АПК області.
"Першим кроком для стабільного розвитку молочної галузі буде стабілізація обсягів поголів'я молочного стада. Для цього сьогодні активно ведеться будівництво нових і реконструкція старих ферм у багатьох областях України", - зазначив міністр.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас