Соцмережа "ВКонтакте" запустила програму для iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Соцмережа "ВКонтакте" запустила програму для iPhone

245
Найбільша російська соціальна мережа "Вконтакте" запустила офіційний безкоштовний додаток для смартфонів Apple iPhone.
Програма стала першим додатком соцмережі, призначеним для мобільних платформ, передають РИА Новости з посиланням на офіційний блог соцмережі. Програма працює на мобільну техніку Apple під управлінням платформи iOS - смартфонах iPhone, планшетних комп'ютерах iPad і плеєрах iPod touch. Починаючи з четверга, користувачі можуть завантажити додаток в онлайновому магазині App Store компанії Apple.
Зараз у додатку відображаються чотири основні розділи повної версії сайту: новини, стіна, друзі та повідомлення. За словами керівника прес-служби "Вконтакте" Владислава Циплухіна, протягом місяця в додаток для iPhone буде доданий сервіс геолокації (користувачі зможуть відзначати власне місцезнаходження і відслідковувати, де знаходяться їхні друзі по соцмережі).
Циплухін також зазначив, що в компанії вже працюють над розробкою додатків для інших мобільних платформ. "Зараз ми готуємо програми під Android й Symbian. Але коли вони стануть доступні користувачам, поки прогнозувати не можемо", - заявив він.
На даний момент в соціальній мережі "Вконтакте" зареєстровано понад 90 млн. акаунтів.
Соціальні інтернет-ресурси приділяють все більше уваги мобільним користувачам. Так, в 2010 році найбільша соціальна мережа в світі Facebook запустила спеціальну безкоштовну версію для мобільних користувачів. Крім того, у Facebook існують програми для всіх основних мобільних платформ. Власні мобільні програми є також у сервісу мікроблогів Twitter і у блогхостингу LiveJournal.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас