Азаров наказав міністрам попрацювати з учасниками "Автомайдану" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров наказав міністрам попрацювати з учасниками "Автомайдану"

Казна та Політика
760
Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Міністру фінансів Федору Ярошенку провести консультації з авторами звернення від учасників "Автомайдану".
Про це повідомляє урядовий портал.
Азаров доручив Сергію Тігіпку, Федору Ярошенку, Олександру Лавриновичу розглянути законопроекти щодо єдиного соціального внеску та єдиного податку, зміни в Податковий кодекс, розроблені за участю підприємців, які згадуються у зверненні до уряду від учасників "Автомайдану".
Разом з тим, в Кабміні виникли заперечення щодо деяких тез, які містяться у зверненні протестуючих.
По-перше, автори документа стверджують, що "по всій країні розгорнулися справжні репресії проти активістів підприємницького руху, які брали участь у протестах проти Податкового кодексу".
"У той час як відомо, що слідчим управлінням ГУ МВС України в Києві ведеться кримінальна справа лише проти семи обвинувачених, троє з яких, до речі, мають непогашені судимості. З них під вартою перебуває одна людина, одна – оголошена в розшук, решта - на підписці про невиїзд", - заявили у Кабміні.
По-друге, автори звернення до прем'єр-міністра запевняють, що "з початку року підприємці всієї країни працюють в умовах тотального контролю та перевірок".
"Факти свідчать про інше. У січні-лютому поточного року підрозділами Державної податкової служби по всій Україні було перевірено близько 2,3 тис. підприємців - фізичних осіб, які на 10% менше, ніж за аналогічний період минулого року", - заявили в Азарова.
У Кабміні також не погодилися з тезою про масове закриття бізнесу малими підприємцями.
У четвер підприємці передали лист зі своїми вимогами прем'єру Азарову.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас