Попов: Квартплата не буде рости протягом двох років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: Квартплата не буде рости протягом двох років

Казна та Політика
245
Квартирна плата в Києві не буде рости протягом найближчих двох років .
Про це заявив голова КМДА Олександр Попов на засіданні Київради, передає РБК-Україна.
"Що стосується квартирної плати, я вам гарантую категорично, що це останнє підвищення за найближчі два роки", - сказав Попов.
В той же час він уточнив, що не може дати такої ж гарантії відносно вартості тепла й води, оскільки сьогодні ці питання регулює НКРЕ.
" Згідно із законом про місцеве самоврядування керівники адміністрацій не впливають на прийняті рішення там (у НКРЕ), тому що вони залежать від загальнодержавної політики в питанні ціноутворення на природний газ", - заявив голова КМДА.
" Ми , в країні мали шанс... коли ціна на газ була низкою, але е ми, я маю на увазі Україна, і я не називаю, хто в цьому винний, уклали договір, який сьогодні нас ставить у залежність від ринкової ситуації. Причому дуже необ'єктивно ставить. Тому я не можу сьогодні давати якихось гарантій, що тут цінова політика не буде змінюватися", - сказав Попов.
Нагадаємо, голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов закликав депутатів Київради до зміни керівництва й формування нової конструктивної більшості.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас