Tradercamp зібрав більше 100 учасників фондового ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tradercamp зібрав більше 100 учасників фондового ринку

Фондовий ринок
227
19 березня відбувся весняний Tradercamp, організатором якого виступив інтернет-брокер iTrader. Цей неформальний захід зібрав 110 активних учасників фондового ринку. Трейдери, інвестори, експерти, професійні учасники і гості виступали, ділилися думками, обговорювали проблеми і перспективи трейдінга, біржових інструментів і процесів, особливості податкової звітності приватних трейдерів.
Відомий міжнародний трейдер і гість Tradercamp-2011 Олександр Герчик відзначив привабливість і перспективність українського фондового ринку, поділився з учасниками своїми професійними порадами трейдерам, розповів про ретельну роботу, невдачі і успіхи, психологічні проблеми.
Представники фондових бірж - "Української біржі" і ПФТС - не лише поділилися своїми планами і успіхами, але і розповіли про свою рутинну роботу з просування нових послуг і технологій в тісних рамках поточного законодавчого поля України. Гості заходу мали можливість поставити прямі і конкретні питання експертам, оцінити позицію і підходи організаторів торгів. Обговорювалися варіанти розвитку ринку і можливості IPO, нових біржових інструментів в Україні. Крім того, учасники Tradercamp познайомилися з однією з новинок сезону – першим українським ETF на індекс Української Біржі, який з'явиться на торгах вже в квітні 2011 р.
Інтерес учасників викликав і виступ податкового консультанта Baker Tilly Ukraine відносно нововведень у податковому кодексі. Також в рамках Tradercamp була представлена перша он-лайн школа для трейдерів-початківців і інвесторів, активно обговорювалися питання залучення інвесторів на український фондовий ринок, трейдінга як особистий бізнес і багато інших.
Партнером Tradercamp-2011 виступила "Українська біржа". Інформаційні спонсори заходу - ПФТС, інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна", журнал "Личный счет", інтернет-видання Investfunds, Finance.ua, "Економічна правда", Prostobank.ua, "Банки України", Uastocks, Інвестіції.орг, Traders.net.ua, портал Tochka.net.
Презентації, фотографії і відеозаписи виступів будуть викладені на сайті заходу http://tradercamp.com.ua/.
За матеріалами:
itrader
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас