Відбулися перші збори Ділового Клубу Nexia Ukraine в Києві на тему "Оптимальне структурування бізнесу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відбулися перші збори Ділового Клубу Nexia Ukraine в Києві на тему "Оптимальне структурування бізнесу"

180
4-го березня в Києві відбулися перші збори Ділового Клубу Nexia Ukraine, в яких взяло участь близько 30 власників та топ-менеджерів середніх та великих компаній. Темою зборів була "Оптимальне структурування бізнесу".
Організаторами заходу виступили група компаній "Нексія ДК. Аудитори і Консультанти" (www.dk.ua) та юридична фірма "ОМП" (www.omp.kiev.ua). Партнером заходу виступила Львівська бізнес-школа (www.lvbs.com.ua).
Кращі практики управління ефективністю бізнесу висвітлив керуючий партнер напрямку консалтингу та ІТ групи компаній Nexia DK Степан Ревич. Про юридичне структурування розповів керуючий партнер юридичної фірми "ОМП" Микола Орлов. Після короткої кави-брейк партнер напрямку аудиту групи компаній Nexia DK Микола Романюк поділився досвідом щодо бухгалтерських та податкових аспектів структурування. Про Податковий кодекс та міжнародне оподаткування розповів керуючий партнер юридичної фірми "ОМП" Дмитро Михайленко. Збори завершилися традиційно неформальним спілкуванням та невеликим фуршетом.
Наступні збори Ділового Клубу Nexia Ukraine плануються в червні цього року. Участь у Клубі для представників компаній є безкоштовною, однак для участі необхідна попередня реєстрація.
За детальнішою інформацією про участь у Діловому Клубі Nexia Ukraine у Києві, будь ласка, звертайтеся до менеджера з розвитку Nexia DK Сергія Сумнікова (SergiySumnikov@dk.ua).
За матеріалами:
ДК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас