Читачі газети “2000” довіряють Промінвестбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Читачі газети “2000” довіряють Промінвестбанку

Фондовий ринок
144
Завершився рейтинг кращих підприємств міста Києва, проведений наприкінці року столичною газетою “2000”. Авторитетне журі справді народного бізнес-хіт-параду – читачі щотижневого додатку “Уїкенд” газети “2000”, які вміють не лише витрачати, а й примножувати свої капітали, довіряють вклади Промінвестбанку. Про це свідчать численні анкетні відповіді в категорії “Банк”.
Усього анкета містить 21 категорію, серед яких пропонується назвати не тільки кращий банк, а й кращу торгову марку, кінотеатр, радіостанцію, магазини тощо – найкращі київські підприємства, з роботою яких усім доводиться стикатися майже щодня.
Як запевняють організатори опитування – редакція газети “2000” – започаткований у 2002-му, бізнес-хіт-парад буде продовжуватися у 2003 році. “Уїкенд” стежитиме за київським ринком, в тому числі й за банками, з допомогою анкетування читачів протягом всього року з проміжним підбиттям підсумків.
Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (Промінвестбанк) створено у 1992 р. Бездоганна репутація, незмінна надійність та висока якість обслуговування клієнтів є запорукою довіри населення до банку. Протягом 2002 року кількість клієнтів-фізичних осіб збільшилася більш ніж на 30%.
За результатами діяльності Промінвестбанк у 2002 році став переможцем Національного конкурсу “Золоті торгові марки” – лауреатом Національної премії “Бізнес-олімп”.
Голова Правління банку – професор Володимир Матвієнко.
За матеріалами:
Промінвестбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас