Новою метою Автомайдану може бути відставка Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новою метою Автомайдану може бути відставка Януковича

785
Ініціатори всеукраїнського Автомайдану - автомобільної акції проти свавілля влади - вважають, що своїх цілей досягли. Новою метою може стати відставка президента.
Член координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України Олександр Супрунюк повідомив, що під час автопробігу учасники акції провели зустрічі з десятками тисяч людей.
"Ми зачепили той прошарок населення, який на Майдани ніколи не ходить. Це той хребет, навколо якого ми будемо будувати "вільний простір", - заявив він.
Як повідомляє Інтерфакс-Україна, асоціація має план подальших дій. Так, якщо уряд не виконає протягом місяця вимоги Автомайдану, будуть організовані інші акції. Супрунюк не відкидає, що в кінцевому результаті може бути порушене питання про відставку президента України Віктора Януковича.
Під час автопробігу дві колони, що стартували зі Львова та Луганська, подолали загалом понад 2,5 тис. км і зустрілися у Києві на Європейській площі. Маршрут пробігу пройшов через десятки населених пунктів, в яких учасники акції проводили мітинги, зустрічі.
Своєю акцією учасники автопробігу закликають захистити Конституцію, припинити економічні репресії і соціальні експерименти під виглядом реформ, створити умови для розвитку підприємництва та економіки України.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас