Тимошенко: Справа проти Кучми - це відволікаючий маневр влади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Справа проти Кучми - це відволікаючий маневр влади

798
Лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що за допомогою порушення кримінальної справи проти екс-президента Леоніда Кучми чинний глава держави намагається відволікти увагу суспільства від неефективності своїх методів управління країною.
Про це йдеться в заяві прес-служби фракції "БЮТ-Батьківщина" на офіційному сайті.
"Порушення кримінальної справи проти Кучми - це відволікаючий маневр Януковича. Він хоче таким чином відвернути увагу людей від підвищення тарифів і від стрімкого зростання цін", - сказала Тимошенко журналістам у Брюсселі.
Крім того, на її думку, з допомогою кримінального переслідування екс-президента нинішня влада хоче уникнути звинувачень у вибірковому застосуванні кримінального переслідування лідерів опозиції. Тимошенко вважає, що у чинного Президента України сьогодні "багато проблем і велика недовіра в суспільстві".
"Це сьогодні, а ще більше проблем у нього намічається в майбутньому. У нього не вистачить екс-президентів для того, щоб прикрити всі свої провали", - заявила лідер БЮТ.
Нагадаємо, раніше народний депутат України, лідер політичної партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк також назвав кримінальну справу проти колишнього Президента України Леоніда Кучми "відволіканням уваги" від економічних провалів влади.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас