Близько 100 га землі під "Формулу-1" виділені родичеві одного з народних депутатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Близько 100 га землі під "Формулу-1" виділені родичеві одного з народних депутатів

Нерухомість
1204
Земельна ділянка в Макарівському районі Київської області, на якій планується побудувати трасу для проведення гоночних змагань "Формула-1", виділений в 2006 році родичеві одного з народних депутатів України, заявив голова Київської обласної держадміністрації Анатолій Присяжнюк.
" Дійсно, сьогодні є проект - я можу вам його показати - який проходить узгодження. І є люди, які сьогодні працюють над тим, щоб цей проект фінансувався. Є земля, яка була виділена ще в 2006 році – це 98 га в Макарівському районі", - заявив Присяжнюк на прес-конференції.
"Я землю не виділяв", - підкреслив він при цьому.
Присяжнюк відзначив, що він дійсно підтримує будівництво траси "Формули-1", щоб у Київській області можна було проводити змагання, фестивалі, заходи на міжнародному рівні, які б дали можливість привернути увагу до області.
"Я ніде не говорив, що через два роки ми будемо проводити змагання, тому що я розумію: це комерційний проект, і на це необхідні великі кошти", - сказав він.
За його словами, фізична особа, якій була виділена зазначена ділянка, подав документи із приводу зміни цільового призначення зазначеної ділянки.
Присяжнюк також повідомив, що ділянка була виділена родичеві одного з народних депутатів України.
"Це не Губська, і не Осика (колишні депутати БЮТ Богдан Губська й Сергій Осика), і не інший відомий депутат. Але це дійсно родич одного з народних депутатів, який має до цього відношення", - сказав він.
Головою Київської обласної державної адміністрації Присяжнюк призначений 18 березня 2010 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас