Facebook запустив для українців сервіс "Місця" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook запустив для українців сервіс "Місця"

431
Найбільша у світі соціальна мережа Facebook запустила для користувачів України і Росії сервіс "Місця", що дозволяє учасникам соцмережі повідомляти друзям про своє місцезнаходження і ділитися враженнями про заклади за допомогою мобільного телефону. Про це повідомила прес-служба регіонального представництва Facebook.
"Завдяки цьому сервісу Ви можете в режимі реального часу ділитися враженнями про розважальні заходи і місця міста, легко і швидко розповідати певному колу друзів, чим ви займаєтеся у дану хвилину, хто зараз поруч з Вами, а також дізнатися, де знаходяться Ваші друзі, що вони зараз роблять, і які цікаві місця є недалеко від Вашого поточного місцезнаходження", - розповіли в представництві Facebook.
Для того щоб зареєструватися в будь-якому місці, користувачу необхідно використовувати додатки для iPhone, BlackBerry, Android, HP webOS або Windows Phone 7.
Для цього йому потрібно натиснути на іконку місця в меню програми, вибрати або створити місце, в якому в даний момент перебуває користувач. Якщо користувач з яких-небудь причин не бажає, щоб його відзначали в тому чи іншому місці, він може або видаляти свої відмітки вручну, або в налаштуваннях приватності заборонити друзям відзначати себе в тому чи іншому місці.
Нагадаємо, вперше сервіс "Місця" був представлений в серпні 2010 року, але до сьогоднішнього дня його не було в українських користувачів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас