В Криму з'явиться перший готель Hyatt — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Криму з'явиться перший готель Hyatt

Нерухомість
290
У Криму укладено угоду на управління готелем з міжнародним готельним оператором Hyatt, повідомив міністр курортів і туризму Автономної республіки Крим Георгій Псарьов.
"Досягнуто угоди з одним з готелів Південного берега Криму про розміщення ще одного мережевика. Hyatt також буде в Криму. На сьогодні є робоча група, яка працюватиме над проектом цього готелю", - сказав міністр.
Він уточнив, що готель буде розташований на базі санаторію "Айвазовський" у Партеніті.
Міністр додав, що провів переговори про входження на готельний ринок Криму міжнародних операторів Mariott, а також найближчим часом готують зустріч з основними мережевими міжнародними операторами.
Псарьов також повідомив, що сьогодні ведеться будівництво другого корпусу готелю Radisson в Алушті.
За даними міністра, в Криму працює понад 2 тис. готелів і міні-пансіонатів, 74 SPA-комплексу. Понад 300 кримських здравниць і готелів відремонтували свій номерний фонд, 160 об'єктів розміщення провели повну реконструкцію.
Він уточнив, що цього року понад 30 готелів мають намір пройти категоризацію на зірковість, на даний момент зірковість присвоєна всього 15 готелям.
Псарьов відзначив, що зараз проводиться інвентаризація готелів, як існуючих, так і споруджуваних, основний масив роботи планується виконати в цьому році.
За даними міністра, до початку курортного сезону бізнес інвестував у будівництво готелів понад 1,5 млн грн, що на 40% більше, ніж минулого року.
Загалом на розвиток туристичної галузі з бюджету в цьому році виділено 7,2 млн грн, у тому числі близько 3 млн грн - на іміджеві заходи. У 2010 році на туристичну галузь було виділено близько 3 млн грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас