Ярошенко: Податкова веде активний діалог з підприємцями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярошенко: Податкова веде активний діалог з підприємцями

Казна та Політика
305
Державна податкова служба України постійно веде активний діалог з підприємцями, щоб вивчити у всіх деталях існуючі проблеми і зробити все необхідне для їх врегулювання. Про це заявив міністр фінансів Федір Ярошенко.
Він відзначив, що проводяться виїзди в регіони, де проходять зустрічі з активами різних ланок - "і малим, і середнім, і великим бізнесом".
"Я їду в регіони, зустрічаюся з керівниками відповідних підрозділів, з працівниками, журналістами - проходять системні зустрічі, де ми набираємо матеріал для того, щоб почути всі проблеми, які є в регіонах безпосередньо у всіх ланках бізнесу, для того, щоб їх врегулювати", - запевнив Ярошенко.
Разом з тим він зазначив, що сьогодні зміни в законодавстві викликають у громадян як позитивну, так і негативну реакцію. Тому завдання Міністра фінансів, за його словами, - системно координувати роботу тих підрозділів, які займаються здійсненням законодавства в реальний сектор економіки.
Ярошенко також розповів про програму "Перезавантаження системи державних фінансів на інноваційних засадах". За його словами, вперше за 19 років з'явилися спеціалізована науково-методична література та практичні навчальні посібники.
"Президент України ще минулого року поставив переді мною завдання: зайнятися системним навчанням громадян щодо введених і прийнятих законодавчих актів і тих, які будуть прийматися", - зазначив Ярошенко.
Він повідомив, що на сьогодні в Мінфіні діє Віртуальний університет, опубліковано навчально-методичну літературу і вийшов підручник "Управління державними фінансами", який став першим подібним виданням в незалежній Україні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас