Єфремов: Якщо ми хочемо потрапити в 20 найбільш розвинених країн світу, потрібно гідно пройти цей шлях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Якщо ми хочемо потрапити в 20 найбільш розвинених країн світу, потрібно гідно пройти цей шлях

Казна та Політика
2609
Влада зобов'язана піклуватися про людей з низькими доходами в умовах зростання цін і тарифів в Україні, вважає глава парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
"Ми не можемо виправдовувати підвищення цін на низку продуктів харчування, енергоносіїв, підвищення тарифів у комунальній сфері тільки зовнішнім фактором. Влада зобов'язана дати відповідь, що при цьому будуть виживати люди, які отримують низькі доходи... При цьому подразником є і те, що зі збільшенням цін не завжди покращується якість продуктів і послуг", - сказав він, виступаючи на Національних зборах депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів за участю міських, сільських і селищних голів.
Як повідомила прес-служба Партії регіонів, під час виступу Єфремов відзначив "позитивні тенденції в економіці" за останній рік.
"І що маємо через рік (після приходу Партії регіонів до влади )?.. Позитивні тенденції в економіці. Погодьтеся, наявне зростання в 6% ВВП - це непоганий результат. І головне - початок реальних реформ, про які в останні роки говорили всі, але сміливості підійти до їх здійснення не вистачило до нас ні в кого... Ми серйозно працювали, усунули чимало системних прорахунків і стабілізували ситуацію в державі, а це вже немало, щоб відкрито дивитися людям в очі і не посипати собі голову попелом", - зазначив він.
Говорячи про реформи, глава фракції заявив, що наступною на порядку денному стоїть пенсійна реформа, питання, пов'язані з полегшенням ведення бізнесу через зменшення впливу держави, прийняття трудового, житлового, виборчого кодексів, законів про землю, завершення адміністративної реформи. "Чи можемо ми цього не робити? У моєму розумінні - ні... У державі немає інших керівників і іншої політичної сили, які могли б подужати такий обсяг роботи, крім тих, хто присутній в цьому залі і наших прихильників за його межами. Тому якщо ми хочемо, щоб наша країна була серед 20 найбільш розвинених країн світу, ми повинні зробити все можливе, щоб спільно з нашим президентом, нашим народом гідно пройти цей шлях", - резюмував Єфремов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас