У Великобританії посилюються правила для студентів-іноземців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великобританії посилюються правила для студентів-іноземців

Казна та Політика
285
У Великобританії оголошені заходи, пов'язані з проведенням реформи в галузі навчання студентів-іноземців, повідомляє Радіо Свобода.
Міністр внутрішніх справ Тереза Мей оголосила, що заплановано значне, на 70-80 тисяч, зменшення кількості студентів, які приїжджають до Великобританії з країн, що не входять до Європейського Союзу. За словами міністра, цей захід спрямований проти використання студентських віз як засобу для переїзду до Великобританії на постійне проживання: у статусі студентів у Великобританію прибуває дві третини всіх мігрантів.
"Нова програма перекриє потік несправжніх студентів, які навчаються невідомо чого в незрозумілих коледжах... і відновить непогрішність нашої системи видачі студентських віз", - сказала міністр, виступаючи в Палаті громад.
Повідомляється, що нові правила для іноземних студентів будуть включати вимогу початкового знання англійської мови: той, хто не може обходитися без перекладача, не зможе отримати і візу. Вводяться більш суворі правила в'їзду для родичів, а також обмеження на роботу в період навчання.
Працювати зможуть тільки ті, хто слухає університетські курси, а також підвищують кваліфікацію у фінансованих державою навчальних закладах. Інші зможуть працювати 10 годин на тиждень, студенти університетів - 20 годин на тиждень. Решта не будуть отримувати дозволи на роботу. Ті, хто стажується в Британії, зможуть працювати не 50% часу, як зараз, а лише третину, повідомляє РИА "Новости".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас