Колесников дає Добкіну 10 днів, інакше - "кадрові рішення" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников дає Добкіну 10 днів, інакше - "кадрові рішення"

Казна та Політика
663
В Україні до кінця року за наявності фінансування може бути відкрито 3-4 льодові арени.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні на брифінгу віце-прем`єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесников після відкриття в Дніпровському районі Києва нової льодової арени.
"Якщо буде фінансування, ще зможемо відкрити 3-4 комплекси", - сказав Колесников, підкресливши, що уряд має обладнання на 8 подібних комплексів.
Кажучи про відкритий сьогодні комплекс, Колесников повідомив, що нова тренувальна арена замінить стару ковзанку "Крижинка" біля НСК "Олімпійський", яку буде знесено в рамках реконструкції НСК "Олімпійський" до Євро-2012. Зокрема, відкрита сьогодні арена має трибуну, розраховану на 390 глядачів, гардероб та інші необхідні служби й технічні приміщення. Загальна площа спортивної споруди становить 3371,6 кв. м, льодове поле займає 1800 кв. м.
Крім того, Колесников відзначив необхідність відкриття до 31 березня подібної арени в Харкові. "Я говорив Добкіну до 31 березня відкрити. Якщо цього не буде, будуть, як кажуть, адміністративно-кадрові рішення", - підкреслив віце-прем`єр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас