Тігіпко: Зволікання з пенсійною реформою - це саботаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Зволікання з пенсійною реформою - це саботаж

Казна та Політика
1292
Віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко розцінює затягування депутатів розгляду пенсійної реформи в парламенті як саботаж реформ.
"Владі бракує політичної волі прийняти на себе відповідальність за непопулярні реформи. Це недоречний популізм, популізм у найкращих політичних традиціях минулих років. Необхідність підвищення пенсійного віку очевидна для всіх експертів. У противників цього є тільки політичне "позерство", бажання сподобатися, і немає жодного серйозного аргументу", - заявив чиновник.
Він також зазначив, що гальмування пенсійної реформи стане перешкодою в боротьбі з бідністю в країні і серйозно ускладнить процес реалізації програм співробітництва з міжнародними організаціями і стане перешкодою на шляху євроінтеграції.
"Це значить, не буде чим платити пенсії, зарплати. Зволікаючи з пенсійною реформою, ми консервуємо бідність у країні", - вважає Тігіпко.
Нагадаємо, раніше Голова Верховної Ради України Володимир Литвин заявив, що найближчим часом парламент не буде розглядати законопроект про пенсійну реформу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас