Honda відкликає 22 тисячі машин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda відкликає 22 тисячі машин

468
Японський автомобільний концерн Honda Motor Со. заявив про відкликання 21,7 тисячі автомобілів моделі Honda Civic в зв'язку з тим, що експерти виявили загрозу витоку палива під час краш-тестів у автомобілів, що перекинулися, повідомляє агентство Рейтер з посиланням на Національну адміністрацію безпеки дорожнього руху.
"Якщо автомобіль (Honda Civic) перевернеться в дорожній аварії, клапан може дозволити бензину вилитися з бензобака в відсік для виділення парів палива", - сказав представник NHTSA.
Про аварії або травми людей від виявленого дефекту не повідомлялося, всього відкликається 1% автомобілів 2011 року, у яких можлива подібна проблема, пояснили представники японського концерну.
Близько 18 тисяч Honda Civic відкликаються у США, ще понад 3,6 тисяч підлягають відкликанню в Канаді.
Минулого місяця Honda Motor оголосила про відкликання близько 700 тисяч автомобілів по всьому світу через несправності в роботі двигуна. Причиною масового відкликання автомобілів став дефект пружини клапана холостого ходу, яка в процесі роботи двигуна може зігнутися або навіть зламатися.
Це вже не перша хвиля відкликань автомобілів Honda в усьому світі в цьому році. Раніше компанія заявляла про відкликання в США близько 11 тисяч седанів Accord і позашляховиків Pilot через можливу поломку передньої підвіски. До цього Honda відкликала в Бразилії 127 тисяч автомобілів моделей City і Fit через дефект педалі газу, а ще раніше, в серпні минулого року, автовиробник відкликав 427 тисяч автомобілів у США і Канаді через виявлену проблему з ключем запалювання.
Honda Motor Co. була заснована в 1946 році. Аж до 1960-х років компанія займалася виключно мотоциклобудуванням, і лише до 70-х років минулого сторіччя Honda зуміла зарекомендувати себе на міжнародному ринку як один з провідних японських автовиробників. Компанія здійснює діяльність у 33 країнах світу, більш ніж на 100 майданчиках. Штаб-квартира компанії розташована в Токіо, число співробітників становить близько 200 тисяч.
Перші офіційні продажі Honda Motor в Росії почалися в 1991 році з моделей Civic і Accord. У наступному, 1992 році, компанія відкрила в Москві своє представництво і приступила до створення дистриб'юторської мережі. З 1993 року Honda Motor починає перші продажі мототехніки. Сучасний період в історії просування компанії на російському ринку був ознаменований створенням 18 лютого 2004 року власного підрозділу ТОВ "Хонда Мотор РУС".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас