"Кредит-Рейтинг": Всі раніше присвоєні рейтинги залишаються дійсними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредит-Рейтинг": Всі раніше присвоєні рейтинги залишаються дійсними

340
"У зв'язку з останніми рішеннями ДКЦПФР, що стосуються статусу рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг", звертаємо увагу на те, що всі рейтинги, раніше присвоєні даним агентством страховим компаніям і банкам, залишаються дійсними", - повідомила Finance.ua прес-служба рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг" у спільній заяві з Лігою страхових організацій України.
Агентство заявляє, що продовжує підтримувати всі поточні кредитні рейтинги страхових компаній і банків і проводить роботу з присвоєння нових рейтингів у рамках своєї стратегії щодо утримання лідируючої позиції в даному сегменті ринку рейтингових послуг.
"Звертаємо Вашу увагу, що кредитні рейтинги банків від рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг" можуть бути використані при формуванні страхових резервів незалежно від наявності у агентства статусу уповноваженого. Кредитні рейтинги банків не входять до вичерпного переліку випадків обов'язкового отримання рейтингів, який наведено у статті 41 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні". Тому страхові компанії і далі мають право використовувати оцінки рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг" для формування страхових резервів з урахуванням вимог статті 31 Закону України "Про страхування", - йдеться в повідомленні агентства.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас