КМДА хоче ввести мораторій на приватизацію комунальних кінотеатрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА хоче ввести мораторій на приватизацію комунальних кінотеатрів

Казна та Політика
117
Столична влада має намір всіляко підтримувати і розвивати мережу комунальних кінотеатрів. Про це заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час засідання Громадської гуманітарного ради Києва, повідомила прес-служба КМДА.
Одним з перших кроків влади буде підготовка проекту рішення про введення мораторію на приватизацію комунальних кінотеатрів.
"Дуже важливо визначити перспективи розвитку кінотеатрів, адже ми розуміємо - їм важко розвиватися без муніципальної підтримки в таких складних економічних умовах. Одним з головних кроків, ми плануємо зробити - подати на розгляд Київради проект рішення про введення мораторію на приватизацію комунальних кінотеатрів" , - зазначив Попов.
Він повідомив, що найближчим часом планується створити робочу групу, яка дослідить ситуацію в кожному кінотеатрі і подасть індивідуальні пропозиції щодо розвитку цих установ.
Голова КМДА також додав, що планується розглянути й варіанти відновлення роботи непрацюючих кінотеатрів. Нагадаємо, що зараз у столиці є 47 кінотеатрів, з них у комунальній власності - 21 (4 кінотеатри не працюють).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас