Податківці не будуть перевіряти фізичних осіб до середини літа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці не будуть перевіряти фізичних осіб до середини літа

Казна та Політика
1295
У березні податкових перевірок стало менше на 32%, а в другому кварталі 2011 року, в порівнянні з цим періодом минулого року, їх стане менше на 50%. Про це заявив голова Державної податкової служби (ДПС) Віталій Захарченко.
Глава ДПС отримав вказівки зменшити кількість перевірок під час зустрічі з президентом України Віктором Януковичем. Крім того, Янукович заборонив відмовляти підприємцям у прийнятті податкової звітності.
Згідно з повідомленням прес-служби президента, Захарченко дав установку не перевіряти до липня жодного підприємця, який зареєстрований як фізична особа. Заборонено також перевіряти "спрощенців", "єдинників" та інших добросовісних платників податків середнього та малого бізнесу.
За словами Захарченка, ті перевірки, які сьогодні здійснюються, стають більш ефективними завдяки більш ретельній підготовці до них податківців. Серед комплексу заходів, спрямованих на полегшення ведення бізнесу в Україні, передбачено також впровадження електронного сервісу для всіх платників податків.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас