Ощадбанк обслуговує 2701 рахунок Пенсійного фонду України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк обслуговує 2701 рахунок Пенсійного фонду України

48
Ощадний банк достроково завершив дуже відповідальну роботу з переведення до своїх установ на розрахунково-касове обслуговування всіх 758 територіальних органів Пенсійного фонду України, - повідомив голова правління банку Анатолій Шаповалов.
За словами банкіра, її проведено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2002 року № 1349 “Про заходи щодо підвищення ефективності управління фінансами пенсійного забезпечення”. Для регіональних органів Пенсійного фонду України Ощадбанк відкрив 2701 спеціальний рахунок, на які надходять кошти Пенсійного фонду від страхового збору та інших надходжень.
З метою забезпечення оперативного проходження пенсійних платежів, підкреслив Анатолій Шаповалов, вже встановлено 718 програмно-технічних комплексів “клієнт-банк”, що мають сертифіковані засоби захисту інформації. Серед цих комплексів 62 використовуються вперше. Цілеспрямована робота в цьому напрямі продовжується, що дозволить забезпечити оптимальний рівень управління коштами Пенсійного фонду України.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас