Сили Каддафі почали воювати один з одним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сили Каддафі почали воювати один з одним

Казна та Політика
932
Лівійські армійські підрозділи, які зберегли вірність главі країни Муаммару Каддафі, почали воювати один з одним. У зв'язку з такою ситуацією, наступ урядових військ було зупинено. Про це повідомили представники повстанців, які ведуть боротьбу проти режиму Каддафі.
За словами повстанців, армійські підрозділи почали конфліктувати після того, як один з них відмовився наступати на Місурату. Проте офіційно лівійська влада категорично заперечує дану інформацію.
Місурата є єдиним містом на заході Лівії, контроль над яким тримають повстанці. Вони в відкриту і категорично відкидають режим Каддафі.
Раніше повідомлялося, що сили Каддафі продовжують тіснити повстанців і лояльні полковнику Муаммару Каддафі війська захопили стратегічно важливий центр на сході Лівії, багате нафтою місто Брега. Таким чином вони впритул наблизилися до основного опорного пункту заколотників, м. Бенгазі.
Напередодні лівійський уряд розповсюдив заяву по державному телебаченню, в якій ідеться, що заколотники пов'язані з терористичною організацією "Аль-Каїда". Крім того, лівійська влада запевнила, що впевнена в перемозі над повстанцями.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас